Συχνές Ερωτήσεις

Πως καταφέρνει το PressWire και παραδίδει όλα τα email;

Διαθέτουμε mail servers στα πλεον αξιόπιστα data centers της Ελλάδος και του Εξωτερικού οι οποίοι έχουν βελτιστοποιηθεί για να εξασφαλίζεται η μέγιστη παραδοσιμότητα των μηνυμάτων.

Ακόμη έχουμε ενημερώσει και πιστοποιηθεί από τους μεγαλύτερους παρόχους email προκειμένου τα μηνύματα που αποστέλλονται από τις δικές μας διευθύνσεις (IP) να παραδίδονται (white list).

Γιατί με συμφέρει νομικά να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία;

Διότι η υπηρεσία είναι απολύτως συμβατή με τον νέο κανονισμό GDPR, την Ελληνική αλλά και Κοινοτική Νομοθεσία.

Απαλλάξτε την επιχείρησή σας από ένα πρόσθετο βραχνά.

Γιατί να μην στέλνω ενδοεπιχειρησιακά τα Δελτία Τύπου;

Διότι πάντοτε θα προκύπτουν προβλήματα! Άλλες φορές Δελτία Τύπου δεν θα παραδίδονται σε σημαντικούς παραλήπτες, ενώ άλλες θα καταλήγουν ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα στο φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας..

Με το PressWire η παραδοσιμότητα των Δελτίων Τύπου σας είναι εξασφαλισμένη, ενώ έχετε άμεση ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για το ποιος το άνοιξε, που έκανε click αλλά και για αλλαγές διευθύνσεων, μη παράδοση μηνυμάτων λόγω λάθος email λογαριασμών και μια σειρά άλλων πληροφοριών!

Τι πρόσθετες υπηρεσίες μπορεί η PressWire να σας παρέχει;

Από τη σύνταξη ή τη μετάφραση ενός Δελτίου Τύπου, μέχρι τη χάραξη της πολιτικής σε σχέση με τα ΜΜΕ είμαστε εδώ για εσάς.

Η συνεργασία μας ξεκινά από την αυτοματοποιημένη πλατφόρμα παροχής υπηρεσιών στην οποία αποκτάται πρόσβαση με την  ενεργοποίηση της συνδρομής σας, όμως δεν στοχεύουμε σε μια απρόσωπη σχέση.

Είμαστε εδώ για ότι μας χρειαστείτε.

Μπορώ να δοκιμάσω την υπηρεσία πριν αγοράσω συνδρομή;

Φυσικά! Μπορείτε να δείτε το demo περιβάλλον της υπηρεσίας μας εδώ.